Wil je stoppen met roken?

Met de Online Zelfhulp kun je dit anoniem en gratis doen. Maak net als 10.000 anderen een account aan en begin vandaag nog.


Gratis account aanmaken (het is anoniem)

Neem de stap en ga direct aan de slag!

Je doel is stoppen met roken. Jij werkt daar zelfstandig aan met verschillende online opdrachten. De Jellinek Online Zelfhulp ondersteunt en motiveert je op een aantrekkelijke manier om door te gaan en je doel niet uit het oog te verliezen.

badges

placeholder

Overal en altijd inzicht in je gebruik

De Online Zelfhulp alcohol is geschikt voor mobiel. Dit betekent dus dat je overal kunt werken aan je doelstellingen, waar je ook bent.

Daarnaast kun je vanaf nu heel handig je trek en gebruik registreren op je mobiel met de nieuwe Zelfhulp App! Download hem nu en login met je Zelfhulp-account.

Ontdek het op Google Play


Deel je ervaring met anderen

Op het forum kun je met anderen praten en je ervaringen delen. Wissel tips uit, dit helpt je om je doel te bereiken. Jij kunt op jouw beurt ook anderen helpen door advies en steun te geven.


placeholder

Begin direct met stoppen met roken. Maak eenvoudig een gratis account aan

Al meer dan 10.000 deelnemers gingen je voor   Placeholder Alles over Drinken   Aangeboden door Jellinek, onderdeel van Arkin    |     Disclaimer  |   Over Jellinek


Laden